Stem op de De Laatste Getuige voor de NS Publieksprijs 2018!

Stem op de De Laatste Getuige voor de NS Publieksprijs 2018! Nu denk je misschien ‘huh’, wat doet dit op dit blog. Nou, ik zag deze campagne voorbij komen en vind het zo stoer. Als selfpublisher heb je het namelijk niet makkelijk, zo weet ik ook van mijn favoriet op dat gebied Tjeerd Langstraat. Ik zou het ook wel een stunt vinden als het zou lukken, dus laat ik daar mijn steentje maar eens aan bijdragen. Tenslotte heb ik ook de socials van Boekenblog nog.

Dit is een verhaal dat verteld moet worden, dat van iedereen is en van alle tijden. Het is het verhaal van Amsterdammer Wim Aloserij die drie concentratiekampen en een grote bootramp overleefde in de Tweede Wereldoorlog. Wim overleed dit jaar op 94-jarige leeftijd, twee dagen voor Dodenherdenking en vlak voor zijn ontmoeting met onze Koning en Koningin.

Schrijver Frank Krake wil als onbekende selfpublisher een poging doen om de NS Publieksprijs te winnen. Als een postuum eerbetoon aan wijlen Wim Aloserij, de laatste getuige. Een bijzondere man die zijn verhaal 75 jaar lang voor zich hield.

Help mee dit indrukwekkende verhaal meer aandacht te geven en stem hier.

Twijfel jij over je kinderwens?

november 8, 2018 /