Fotografie skills voor je blog professionaliseren? Dé tip!

Fotografie skills voor je blog professionaliseren? Dan hebben we dé tip! Namelijk de The Photography Super Bundle 2018 nog aanschaffen voor 67,- dollar. Met daarin 15 cursussen, 19 ebooks, 6 handige tools en een gids om alles uit deze bundel te halen. Als je alles los zou kopen, kost-ie 2327,74 dollar.

Aantrekkelijke prijs

Naar die prijs moet je natuurlijk niet kijken. Je moet kijken of je die 67 dollar (omgerekend nog geen zestig euro) het waard vindt. Ik denk van wel. Als blogger haal je toch veel profijt uit betere foto’s. Beeld scoort op social media als Instagram, Pinterest en Facebook.

Mama (bloggers) maken zo betere foto’s

Ik vind dit bij uitstek een aanrader voor mamabloggers (okay, en papabloggers natuurlijk ook) die hun fotografie skills willen verbeteren. In deze bundel vind je bijvoorbeeld een Online cursus om betere foto’s te maken met je smartphone. Verder een Online cursus voor ouders om goede foto’s van hun kids te maken met een iPhone (maar ook te gebruiken voor andere smartphones natuurlijk). Evenals het ebook Photography for blogger en tot slot de online cursus A mom’s guide to better photos.

Meer uit je spiegelreflexcamera halen

Verschillende digitale cursussen, bijvoorbeeld over de belichting, maar ook over toepassingen die professionele fotografen vaak gebruiken. Verschillende e-books, bijvoorbeeld over de juiste belichting voor portretten, met een trage sluimertijd fotograferen, maar ook de gewone basics.

Fotografie tips voor foodbloggers

Voor foodbloggers wil ik er ook nog wel een e-book uitlichten. Er zit namelijk een e-book bij, waarmee je echt heel gave foto’s van je eten leert te maken. Foto’s, waarbij de focus echt op het eten ligt.

Tijd besparen bij editten van je foto’s

In de bundel vind je meer dan 100 presets voor gebruikers van Lightroom, waarme je sneller je foto’s kunt bewerken. Wie Photoshop gebruikt, kan ook rekenen op een aantal presets; in dit geval 77 en nog 15 combinaties waarmee je je edit-tijd flink inkort. Daarnaast bevat dit pakket verschillende cursussen, waardoor je zowel Lightroom als Photoshop beter leert begrijpen, waarmee je dus voortan nog sneller bent.

Kortom: wat mij betreft een aanrader!

600x150


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

januari 3, 2019 /