Zakenmama
Fotografie skills voor je blog professionaliseren? Dé tip!

Fotografie skills voor je blog professionaliseren? Dan hebben we dé tip! Je kunt de eerste maanden van 2019 The Photography Super Bundle 2018 nog aanschaffen voor 67,- dollar. Met daarin 15 cursussen, 19 ebooks, 6 handige tools en een gids om alles uit deze bundel te halen. Als je alles los zou kopen, kost-ie 2327,74 dollar. Naar die prijs moet je natuurlijk niet kijken. Je moet kijken of je die 67 dollar (omgerekend nog geen zestig euro) het waard vindt. Ik denk van wel. Als blogger haal je toch veel profijt uit betere foto’s. Beeld scoort op social media als Instagram, Pinterest en Facebook.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

600x150

Voor bloggers die alleen een smartphone (of basic camera) hebben waar ze foto’s mee maken:
– Online cursus om betere foto’s te maken met je smartphone
– Online cursus voor ouders om goede foto’s van hun kids te maken met een iPhone (maar ook te gebruiken voor andere smartphones natuurlijk).
– Het ebook Photography for bloggers.
– De online cursus A mom’s guide to better photos.

Voor bloggers die meer uit hun spiegelreflexcamera willen halen:
– Verschillende digitale cursussen, bijvoorbeeld over de belichting, maar ook over toepassingen die professionele fotografen vaak gebruiken.
– Verschillende e-books, bijvoorbeeld over de juiste belichting voor portretten, met een trage sluimertijd fotograferen, maar ook de gewone basics.

Voor foodbloggers
– Voor foodbloggers wil ik er ook nog wel een e-book uitlichten. Er zit namelijk een e-book bij, waarmee je echt heel gave foto’s van je eten leert te maken. Foto’s, waarbij de focus echt op het eten ligt.

Voor wie tijd wil besparen met editen:
– Meer dan 100 presets voor gebruikers van Lightroom, waarme je sneller je foto’s kunt bewerken.
– Wie Photoshop gebruikt, kan ook rekenen op een aantal presets; in dit geval 77 en nog 15 combinaties waarmee je je edit-tijd flink inkort.
– Daarnaast bevat dit pakket verschillende cursussen, waardoor je zowel Lightroom als Photoshop beter leert begrijpen, waarmee je dus voortan nog sneller bent.

Kortom: wat mij betreft een aanrader!

600x150

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: