Gezond eten in het nieuwe jaar: ontdek meal planning!

Gezond eten in het nieuwe jaar: ontdek de healthy meal planning bundle! Je maakt gezondere maaltijden in minder tijd. Wie wil dat nu niet? Ik ben fan van deze bundel, waarbij je meer dan duizend recepten koopt voor 37,- dollar. Voor 10 dollar extra krijg je er ook nog eens 200 recepten bij voor toetjes en lekkere drankjes.

Koop je ‘m nog vandaag (3 januari) dan krijg je er een bonus ter waarde van 21 dollar bij, waarbij je kunt meedoen aan een 30-dagen challenge, waarmee je een kickstart krijgt als het aan komt om gezond eten in 2019.

Get your bundle now!

Wat je zoal voor die 37,- dollar (omgerekend 32,5 euro) krijgt?

  • 14 digitale kookboeken: voor gebakken lekkernijen, drankjes, ontbijt, feestmaaltijden, toetjes, dagelijkse maaltijden, maaltijden voor in de vriezer, lichte maaltijden, eenpansgerechten, snelle, eenvoudige gerechten, saalades, slowcooker, snacks en soepen.
  • Vooraf gemaakte planningen voor een grote groep. Variërend van wie snel wil koken, tot wie Paleo of zelfs Glutenvrij aan de slag wil of juist maaltijden voor in de freezer wil maken. Met thema’s zoals Pasen, Moederdag, maar ook Valentijnsdag. En daarnaast ook nog eens handigheidjes, waarmee je zelf je eigen planning op orde kunt krijgen.
  • Interessante cursussen en ebooks, bijvoorbeeld over hoe je je kinderen kunt leren koken, maar ook het ebook ‘waarom wil mijn kind niet eten’ (die hebben wij nu nodig).

In totaal hebben de producten een waarde van $1,038 – ik moet persoonlijk ook altijd erg om die bedragen lachen. Dat is best Amerikaans natuurlijk. Maar aan de andere kant: waar koop je een kookboek voor nog geen 33 euro met meer dan duizend recepten en handige tips. Vind je het niks dan is er niets aan de hand: binnen dertig dagen krijg je je geld gewoon terug.
Get your bundle now!
Healthy Meal Planning Bundle 2019

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

januari 3, 2019 /