Meal planning oplossing voor drukke ouders die gezond willen eten

Meal planning is de oplossing voor drukke ouders die gezond willen eten. Met de healthy meal planning bundle maak je gezonde maaltijden in minder tijd. Wie wil dat nu niet? Ik ben fan van deze bundel, waarbij je meer dan duizend recepten koopt voor nog geen 50 dollar. Voor 10 dollar extra krijg je er ook nog eens 200 recepten bij voor toetjes en lekkere drankjes.

Meal planning inspiratie

In de meal planning bundle vind je 14 digitale kookboeken: voor gebakken lekkernijen, drankjes, ontbijt, feestmaaltijden, toetjes, dagelijkse maaltijden, maaltijden voor in de vriezer, lichte maaltijden, eenpansgerechten, snelle, eenvoudige gerechten, saalades, slowcooker, snacks en soepen.

Healthy Meal Planning Bundle 2019

Zo maak je planningen

Verder ontdek je vooraf gemaakte planningen voor een grote groep. Variërend van wie snel wil koken, tot wie Paleo of zelfs Glutenvrij aan de slag wil of juist maaltijden voor in de freezer wil maken. Met thema’s zoals Pasen, Moederdag, maar ook Valentijnsdag. En daarnaast ook nog eens handigheidjes, waarmee je zelf je eigen planning op orde kunt krijgen.

Mijn kind wil niet eten

Interessante cursussen en ebooks, bijvoorbeeld over hoe je je kinderen kunt leren koken, maar ook het ebook ‘waarom wil mijn kind niet eten’ (die hebben wij nu nodig).

In totaal hebben de producten een waarde van $1,038 – ik moet persoonlijk ook altijd erg om die bedragen lachen. Dat is best Amerikaans natuurlijk. Maar aan de andere kant: waar koop je een kookboek voor nog geen vijftig dollar met meer dan duizend recepten en handige tips. Vind je het niks dan is er niets aan de hand: binnen dertig dagen krijg je je geld gewoon terug.

Healthy Meal Planning Bundle


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

januari 3, 2019 /