Speelgoed voor de dreumes; wat is geschikt?

Speelgoed voor de dreumes vinden blijkt nog niet zo makkelijk. De kleine man wordt eind maart pas twee, maar alle leuken dingen lijken pas geschikt te zijn vanaf drie jaar. Op zoek naar een plek waar ik dus inspiratie kan op doen voor zijn verjaardagscadeau. Dat wordt Lobbes.nl: de grootste online speelgoedwinkel van Nederland.

Als je online op zoek gaat naar speelgoed voor een dreumes, dan blijkt dat toch heel lastig. Vaak kom je in de webshops vooral veel spullen voor baby’s tegen of je moet al in de oudere leeftijdscategorie gaan kijken. En dat is natuurlijk ook niet de bedoeling: ik wil voor zijn verjaardag speelgoed geven waar hij meteen wat aan heeft. Iets waar hij lekker mee kan spelen, terwijl ik me geen zorgen hoef te maken over kleine losse onderdelen. Iets wat ‘m uitdaagt. Gelukkig heeft Lobbes een categorie 19 maanden – 2 jaar. Daar zitten maar liefst 2451 items in; moeten we dus echt iets kunnen vinden.

Ik kies ervoor om tussen het jongensspeelgoed in deze categorie te neuzen. Dan blijven er 268 producten over. Een verademing om meteen dingen te spotten die leuk zijn: van stoere Duplo-combinaties tot autopuzzels en mooi houten speelgoed. Hieronder een aantal kanshebbers in verschillende prijscategorieën.

Falk Claas Arion 410 Tractor met aanhanger – volgens mij het trapvoertuig dat perfect past bij waar we wonen. We kijken namelijk de polders in. Hoe tof is het dan dat de kleine man daar leuk zijn meters op kan maken. Hij kost 79,99 euro.
– De stoere Hudora Loopfiets RatzFratz in knalblauw met limegroene details – 69,95 euro. Ik zie in mijn omgeving dat kindjes die een loopfietsje hebben ook snel gewoon kunnen fietsen.
De VTech Sport & Scoor Speelplaats. Die is al geschikt vanaf 12 maanden, dus eigenlijk hadden we ‘m een jaartje eerder moeten hebben. Maar het is wel een super cadeau voor een dreumes. Spelenderwijs leren ze zo echt ontzettend veel. Kijk maar eens naar alle mogelijkheden. Hij kost 44,95 euro.
– Het Vtech Paw Patron Reddingsracer stuurtje. Okay, ik weet niet of je er als ouder heel blij van wordt met alle geluiden, maar ik denk dat het erg leuk speelgoed is voor een mannetje dat twee wordt. 27,95 euro.
LEGO DUPLO Jurassic World Kinderboerderij – volgens mij is dat een schot in de roos. Spannende dieren, zodat er angstaanjagende geluiden nagedaan kunnen worden. En te combineren met zijn favoriete speelgoed van LEGO DUPLO. Waardoor hij ook zijn creativiteit helemaal los kan laten gaan. 18,99 euro.
– De wagen en graafmachine om lekker buiten te spelen voor 9,99 euro.
– De noppenpuzzel met voertuigen behoeft geen enkele uitleg. Voor 3,99 euro kun je die eigenlijk niet laten liggen he?

Als je bij Lobbes voor 21.45 uur je bestelling plaatst, dan heb je het de volgende dag in huis. Ze leveren vanaf 35,- euro gratis aan huis in Nederland en België.

Foto grote stapel speelgoed: Shutterstock.

 

januari 25, 2019 /