Een goede school voorbereiding is het halve werk voor de kleine

Een goede school voorbereiding is het halve werk voor de kleine… Ons mannetje wordt natuurlijk bijna twee en dan is het alweer tijd voor de peuterspeelzaal. De voorloper op school… Zijn neefje en nichtje gaan al een tijdje met de leukste rugzakjes op richting hun juf. Nu kan hij natuurlijk niet achterblijven.

Niet dat onze kleine man per se een rugzak nodig heeft. Hij gaat namelijk naar een kinderopvang waar ze ook een speciale peutergroep hebben waar de kindjes worden voorbereid op het naar school gaan. Fruit of boterhammetjes hoeft hij (nog) niet mee, maar een setje extra kleding is geen overbodige luxe. (Hij probeert zelf uit een beker te drinken, wat nog wel eens resulteert in een ranja-water-ballet).

Rugzak

Waar het bij een rugzak voor school belangrijk is dat er genoeg in kan, is dat voor mij om andere redenen belangrijk. Hij zal dit rugzakje ook gebruiken als hij gaat logeren. Dus dan moet er naast een setje kleding ook zijn knuffeltje in mee, een boekje en zijn eigen fles of beker. In de webshop van Stoere Kindjes zie ik meteen een aantal leuke voor onze kleine man. De Dino voor 29,99 euro springt er tussenuit. Deze is van het merk Stephen Joseph en kan gewoon in de wasmachine. Wel zo fijn mocht er eens iets lekken. De tas is 30,4 x 34,2 centimeter – een mooie ruime maat dus.

Schooltas

De keuze voor een schooltas voor jongens van stoerekindjes-rugzak.nl is reuze. Of je nu op zoek bent naar een speciale tas voor gym, een tas voor je peuter die voor het eerst naar de peuterspeelzaal gaat of al een grotere knul hebt – je hebt echt heel veel verschillende rugzakken. Wat denk je bijvoorbeeld van een rugzak in de vorm van een monster? Of juist een met allerlei dino’s. Of ga je voor Cars of misschien wel Spiderman. Zo zijn ook de verschillende helden van de jongens goed vertegenwoordigd. Daarbij ogen ze stuk voor stuk hele praktisch. En dat heb je natuurlijk nodig: een goede voorbereiding is het halve werk. Zo vergeet jouw kleine man nooit meer iets…

Foto jongetje met rugzak op van Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

februari 26, 2019 /