Leukste shirtjes voor baby’s en kinderen

Wat trek je je kind vandaag weer aan… Ik vind het iedere dag weer een uitdaging. Je wil dat je kleintje er piekfijn bij loopt, maar aan de andere kant weet je ook dat je vlekken erop niet kunt voorkomen. Natuurlijk kun je dan naar de budgetwinkels gaan. Doe ik absoluut. Maar wat ik jammer vind is dat je die shirtjes op het kinderdagverblijf vaker voorbij ziet komen. Dus zoek ik naar betaalbare, unieke t-shirts voor de kleine man.

ONE Design

In deze zoektocht kom ik uit bij ONE Design. Een webshop met een ruime keuze aan kleding voor zowel baby’s, kinderen, vrouwen, mannen en zelfs bedrijfskleding en op maat gemaakte kampioenshirts. Wat uniek aan deze opkomende webshop is, is dat ze unieke ontwerpen hebben en die zelf bedrukken. Ze hebben de leukste shirtjes, maar ook sweaters en broekjes bijvoorbeeld. Moeders let hier op, zelfs als je kindje twee is valt hier gewoon nog onder de babies. De babylijn gaat tot en met maat 104.  Bij de kids beginnen de shirts dan weer vanaf maat 104.  Maar je hebt ook sweaters die al bij maat 80 beginnen.

Chief Commander

Onze kleine man – die momenteel in zijn twee-is-nee-fase zit – heeft momenteel maatje 92. Als ik kijk tussen de shirtjes dan vind ik Chief Commander momenteel wel heel goed bij ‘m passen.  Dat shirt met lange mouwen in zacht katoen is zowel in zwart als wit verkrijgbaar voor 13,95. Volgens mij kun je niets over die prijs zeggen. Als je kijkt in de shop voor mannen, kun je er leuke items bij zoeken, zodat je als het ware kan ’twinnen’. Weet je wat ik ook mooi vind? De Stoere Bink sweater in rekbare french terry stof, die handgemaakt is in prachtige kleuren als light rose, dusty mint, taupe, sand, black en khaki green. Die kost wel 24,95 euro per stuk, maar voor de winter heb je dan wel een heerlijke trui voor de kleine man.

Kleine baas

Kijk je bij de grotere maten, dan kom ik ook de leukste dingen tegen. Okay, ik moet nog eventjes geduld hebben, maar ik vind de One Lion in geel echt heel gaaf. Of een stoer groen shirt, waarop een voetballer een prachtige omhaal maakt? En dat voor maar 11,95 euro per stuk. Bij de hoodies vind ik wel modellen die de kleine man ook al past. Voor 14,95 heb je dan al een warme trui met de tekst ‘I make the rules’ of ‘Kleine baas’. Maar het meest geniale is wel de hoodie met de opdruk ‘Je ziet er grappig uit als je je hoofd zo gedraaid hebt’. Omdat de opdruk gekanteld is, zal iedereen zijn hoofd inderdaad gedraaid hebben om het te lezen. Daar hou ik van!

Spaarpunten systeem

ONE Design heeft een spaarpunten systeem. Bij iedere euro die je uitgeeft ontvang je een punt. Die kun je vervolgens bij de volgende bestelling inwisselen voor korting. Vanaf 50,- euro worden bestellingen gratis verzonden. Anders geldt 4,95 per bestelling voor Nederland en 9,95 voor België. Kosten voor retour van een product zijn wel voor eigen rekening.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 7, 2019 /