Opruimen met je kinderen en Tina Favache

Opruimen doe je samen met je kinderen én Tina Favache. Deze Vlaamse is een structuurfanaat in hart en nieren en heeft er haar missie van gemaakt om alles beter, mooier en gemakkelijker te organiseren. ‘Het opruimboek voor mijn gezin’ is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Het opruimboek voor mijn gezin‘ is een werkboek, waarmee je samen met je partner of kinderen je huis stap voor stap kunt opruimen. Of het nu gaat m de speelhoek, de lade met lege potjes, je hobbykamer, de koelkast of zelfs je tablet – je krijgt tips om hier met succes mee aan de slag te gaan. Iedere woonruimte komt in het boek voorbij.

Huis wordt weer thuis

Tina Favache beschrijft het hele proces. Hoe ga je eigenlijk over tot actie? Hoeveel tijd kost een klus gemiddeld? En wat kunnen de kinderen voor hun rekening nemen. Met behulp van de twaalf hoofdstukken – waarin de rol van de kinderen uitgebreid wordt beschreven – maken jullie samen van jullie huis weer een thuis waar je aangenaam kunt wonen.

Ik vind het persoonlijk een heel slim idee om de kinderen hier meteen bij te betrekken. Spelenderwijs leg je zo ook een mooi fundament voor later. Het hoort denk ik bij de stijl van opvoeden anno 2019. Dat spreekt iedere moeder volgens mij wel aan?

Over Tina Favache

Tina Favache is opruim- en routinecoach van Quali-time. Je kunt haar kennen van de populaire Facebook-groepen

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 19, 2019 /