Mooiste cadeau voor basisschoolkinderen: Zebra kinderrugzak

Zebra kinderrugzakken zijn helemaal hip voor de kinderen op de basisschool

Of je nu moeder bent, tante, nichtje of oma. Als je een kind een bijzonder cadeau wilt geven als het weer naar school gaat, zoals binnenkort na een periode van thuisonderwijs, dan is de Zebra tas een topper. 

Dit is de leukste en meest stevige schooltas waar ze jarenlang plezier van hebben. Met veel ruimte voor alles wat ze met zich mee willen nemen en in spannende kleuren. Voor zowel jongens als meisjes. 

Voor meisjes is er de Zebra rugzak in zachte kleuren

Neem nu de Zebra rugzak met dierenprint. Voor de meisjes zijn deze er in roze, zachtgroen, met zebraprint of tijgerkoppen erop. Je zou er zelf eentje willen! Natuurlijk ontbreekt de unicorn niet. 

Voor jongens ga je voor de Stripes Army van Zebra

Voor de jongens zijn de kleuren wat dieper zoals donkerbruin en donkerblauw en er zijn er met kleurige strepen. In bijvoorbeeld geel, zwart, rood en blauw. Stripes Army en Stripes Navy zijn de namen van deze geweldige Zebra tassen

Als je zelf op zoek bent naar een mooie tas zoals bijvoorbeeld een shopper dan kun je ook bij Zebra goed terecht. Nieuw in de collectie is de ‘natural bag’. Die wil je! Enfin, we zijn nu op weg om een rugzak aan te schaffen die de jongsten met flair naar school kunnen dragen. Dan ben je hier in ieder geval aan het goede adres. 

Stevige Zebra rugzak voorkomt te zware belasting van kinderrug 

Wist je trouwens dat er veel aandacht is voor de juiste vormgeving van een rugzak zodat deze de jonge kinderrug niet te veel belast. Gelukkig heeft Zebra daar goed rekening mee gehouden. 

Rugzakken voor kinderen mogen, inclusief de inhoud, eigenlijk niet meer wegen dan tien procent van hun lichaamsgewicht. Dat betekent dat de tas in alle gevallen heel stevig moet zijn en niet in hun schouders mag snijden. Het gewicht moet goed over de rug worden verdeeld. Vooral kinderen in de groei, en dat zijn ze, zijn kwetsbaar omdat bij een groeispurt de spieren het flink te verduren krijgen. Een hele geruststelling dat Zebra bij het vormgeven van hun kindertassen hier rekening mee houdt. 

Op 11 mei naar school met een toffe Zebra tas

Omdat Zebra dit aftikt, hoef je je als moeder, tante, nicht of oma louter druk te maken om de looks van de tas. De kleur, de uitstraling, de opdruk. Daar maak jij een keuze uit. Trouwens; ook vaders, opa’s, neven en ooms zijn in charge. Ook zij mogen meedenken met de juiste rugzak als cadeau voor jongste scholieren die op 11 mei weer aan de bak moeten. Lekker naar school. Dat is een stuk gezelliger met zo’n mooie nieuwe Zebra tas

Twijfel jij over je kinderwens?

april 30, 2020 /