Op vakantie met je gezin: waar en wanneer?

Je kent het wel, de zoektocht naar een leuke vakantie met de kids. Er is veel keus, maar je bent vooral op zoek naar een gezellige plek voor de kinderen zodat ze zich goed zullen vermaken. Zoek je een all inclusive verblijf zodat je zelf nergens naar om hoeft te kijken? En wil je graag relaxt aan ‘t strand liggen terwijl je kinderen in het zwembad duiken? Of ben je toch op zoek naar een kleinschalig verblijf in een natuurrijke omgeving, waar je kinderen leuke activiteiten kunnen beleven? Lees snel verder voor onze tips om een geschikte vakantie met je gezin te vinden.

Fijne vakantie voor de kids

Kinderen willen vaak rennen, vliegen, springen en noem het maar op. Een all inclusive zonvakantie is dan ook erg populair onder gezinnen en ideaal voor jou en je partner. Jullie hoeven nergens meer aan te denken, want alles is geregeld. Het uitgebreide animatieprogramma, de zwembaden met glijbanen en het lekkere eten staat klaar en je kinderen raken niet uitgespeelt. Wat willen jullie nog meer? Er zijn onwijs veel mogelijkheden en een all inclusive vakantie hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Ben je nou op zoek naar een betaalbare plek om te verblijven? Kijk dan even voor last minute vakanties. Voor een fijne prijs, scoor je namelijk vaak een super gaaf verblijf. Maar wacht niet te lang met boeken, want voor je ‘t weet zit alles vol! Als je er zeker van wilt zijn dat je niet misgrijpt, kijk dan ruim van te voren voor je wilt vertrekken en sla je favoriete bestemmingen op, zodat je ze weer gemakkelijk terug kan vinden.

Kleinschalige accommodaties

Weg van de massa en een fijne, rustige vakantie met het gezin? Je duikt in een boek of schenkt voor jezelf een koud drankje in terwijl de kinderen in het zwembad plonsen. En dat hoeft zeker niet saai te zijn. Er is op veel plekken ook een speeltuintje te vinden of jullie gaan op excursie, het kan allemaal! Je kunt het natuurlijk zo leuk maken als je zelf wilt. Een dagje lekker niksen aan ‘t strand of een dag op avontuur… Wij dromen alvast even weg. Kinderen kunnen heerlijk hun gang gaan op vakantie en je beleeft samen ook nog eens een fijne tijd.

Met het gezin tropisch genieten

Dol op verre zonbestemmingen, maar twijfel je nog? Wij hebben een aantal goede redenen waarom je met je kinderen op Curacao vakantie wilt vieren. Curaçao is een kindvriendelijk eiland, de bevolking is dol op kinderen en bijna overal wordt rekening gehouden je kids. Nou dat klinkt toch wel héél prettig? Ook is er op Curacao heel veel te doen met kinderen, denk aan de dierentuin, jeepsafari, speeltuinen, de prachtige kindvriendelijke stranden en restaurants. Op ‘t eiland is er echt meer dan genoeg te beleven. Ben je al overtuigd? Een last minute Curacao kun je al voor een goede prijs bemachtigen. Dit eiland met ‘t gezin is echt iets wat je een keer gedaan moet hebben!

juni 15, 2021 /