Steun Twijfelmoeder

Steun Twijfelmoeder met jouw online aankopen. Het kost je niets extra’s én je zorgt ervoor dat ik verhalen kan blijven maken die jou aanspreken. Wat je daar voor moet doen? Klik via deze pagina naar jouw favoriete shop, voordat je jouw aankoop doet.

Bedelen?

Dit schrijven, voelt als bedelen. Bizar, eigenlijk, want je bent er helemaal vrij in of je dit doet. Ik ben deze blog in 2013 gestart als online uitlaatklep. Alle berichten schreef ik naast mijn eigen bedrijf. Als ik geen teksten schreef voor ondernemers uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg, dan was ik wel aan het bloggen. Naar mate de site groeide qua bezoekersaantal ben ik er ook wat aan gaan verdienen. (Daar schreef ik dit over.)

Meer met Twijfelmoeder

Nu zou ik me nog meer op Twijfelmoeder.nl willen storten. Juist, omdat ik sinds de lancering van mijn boek De twijfelmoeder weet dat er veel vrouwen worstelen met het feit dat ze niet weten of ze wel of geen moeder willen worden. Met uitgebreidere interviews, misschien een podcast of een (online) workshop, kan ik deze vrouwen nog beter helpen. Het boek was daarbij al een mooie eerste stap.

Wil je zakelijk samenwerken met Twijfelmoeder én ons zo steunen? Lees er alles over op onze samenwerkingspagina.

Financiële ruimte

Voor al die extra’s moet er wel financiële ruimte zijn. En die is er nu niet. Alle inkomsten heb ik meteen geïnvesteerd in de nieuwe lay-out en huisstijl van Twijfelmoeder. Daarnaast heb ik sowieso vaste kosten om de site live te houden. Vandaar dat ik na denk over extra diensten. Denk aan workshops en een-op-een begeleiding (klik hier en mail me als je interesse hebt). Zo kan ik mijn content en de bijbehorende waardevolle Facebook-groep gratis houden.

Doe ik te veel gratis?

Andere coaches verklaren me voor gek. Ze vinden het niet kunnen dat ik gratis tips en adviezen deel. Toch kunnen jullie me wel degelijk steunen zonder dat het je wat kost. Koop bijvoorbeeld via de Bol.com, Wehkamp, Albert Heijn of Coolblue advertentie iets. Door jouw klik en aankoop, krijg ik een klein percentage. Heb je net op de merknamen geklikt (en iets gekocht), dan steun je Twijfelmoeder meteen.

Met jouw aankoop steun je Twijfelmoeder

En dat geldt bij veel meer webshops. Daarom heb ik deze pagina gemaakt, waar ik er alvast een heleboel heb geselecteerd. Zoals je ziet, heb ik ze op alfabet gezet. Zo kun je snel checken of de webshop waar jij graag shopt er bij zit. Variërend van kledingwinkels tot supermarkten, maar ook reisbureaus en andere dienstverleners. Een verrassend overzicht als je het mij vraagt.

ps. Ik heb deze shops nog niet allemaal zelf uitgetest. Mocht je een mindere ervaring hebben, laat het me dan weten.

Bezoek via onderstaande link de site waar jij graag shopt. Vul je winkelmandje. En steun zo Twijfelmoeder. Jij blij, ik blij.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z Sint 2020 Sint 2020