Denk goed na – 20 % ouders spijt van naam kind

Ik mag dan twijfelen, fantaseren over namen doe ik zo nu en dan wel eens. Zeker als je ergens een bijzondere naam leest of hoort, dan check ik altijd even of dat bij de achternaam van mij en mijn man past. Ook dit zal dus een weloverwogen keuze worden… Dat blijkt niet bij alle ouders het geval.

Uit onderzoek van de Britse website Siteopia blijkt dat 20 procent van de ouders spijt heeft van de voornaam van hun kind. Ze vinden naderhand dat deze te vaak voorkomt. Of een celeb die ze niet mogen, heeft dezelfde naam.

Zelf ben ik tevreden over mijn naam. Maar dat is toch best bijzonder. Het aantal mensen dat zijn of haar eigen voornaam mooi vindt, is namelijk slechts 30 procent.

Heb jij al een naam bedacht voor het geval dat? Anders hieronder nog wat inspiratie:


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 17, 2013 /