Over TwijfelMoeder

Twijfelmoeder is het alter ego van freelance journaliste Patricia de Ryck (1984). Vragen? Mail dan naar info@twijfelmoeder.nl

Ik dacht nooit aan kinderen tot ik in de zomer van 2006 de liefde van mijn leven leerde kennen. En die dacht heel anders over zijn toekomst… Ai… Hoe dat verder loopt, beschrijf ik in mijn column.

TwijfelMoeder heb ik opgezet voor vrouwen – die net als ik – twijfelen over het feit of ze wel of geen kinderen willen. Ik zal hier columns, nieuwsberichten, interviews en allerhande weetjes plaatsen. Die berichten gaan niet alleen over de twijfels, maar ook over het ouderschap en weetjes over baby’s en dergelijke. Juist, omdat je daardoor een beeld kan vormen.

Bovenstaande tekst schreef ik in het voorjaar van 2013. Inmiddels is de situatie iets gewijzigd. In maart 2017 kregen mijn grote liefde en ik ons eerste kindje;  een zoon. Naast alle zaken die je al van TwijfelMoeder kent, volgen er nu dus ook meer ervaringsverhalen en reviews die ook interessant zijn voor (aanstaande) ouders. Als onderneemster mogen natuurlijk ook blogs over de combinatie werk en kind niet ontbreken.

TwijfelMoeder volgen?

Facebook-pagina
Facebook-groep De leukste (mama)blogs
Instagram
Twitter
Pinterest

Samenwerken met TwijfelMoederMaxaro douchecabines