Over TwijfelMoeder

Iedereen lijkt er van uit te gaan dat elke vrouw moeder wil worden. Maar wat als je geen idee hebt of je überhaupt wel kinderen wil? Dan ben je hier aan het juiste adres; zo kort kan ik zijn over Twijfelmoeder en wat je hier vindt.

Uit eigen ervaring weet ik dat die twijfels heel wat los kunnen maken. Hoe eenzaam je je kunt voelen, omdat je denkt dat je de enige bent die hier mee worstelt. Voor jou is Twijfelmoeder er. Op deze website lees je al mijn verhalen. Wil je aan de slag met jouw twijfel, kies dan voor mijn boek De twijfelmoeder. Sinds maart 2019 ligt deze in de winkel in Nederland en België.

Begin van Twijfelmoeder

Het begon in 2013 met mijn persoonlijke verhaal, maar het is inmiddels een breed platform geworden. Niet alleen voor vrouwen die twijfelen over hun (ontbrekende) kinderwens, maar ook voor moeders die dat gevoel herkennen én hun ervaring met je delen.

Wil je hier meer over weten, lees dan Waar gaat Twijfelmoeder over.

Twijfelmoeder anno nu

Zelf heb ik na een aantal heftige twijfeljaren een zoontje gekregen. Ik schrijf dus ook over wat het moederschap met mij doet. En hoe ik nu kijk naar de twijfel. Openhartig en oprecht. Dat is waar ik voor sta. Ik wil iedere vrouw namelijk een eerlijk beeld geven van het moederschap; zelf ben ik te vaak tegen de clichés gebotst.

Facebook-groep

Voor dames die worstelen met de twijfel, ben ik de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens gestart. In deze groep is alle ruimte om je persoonlijke verhaal te delen. Daarnaast zorg ik voor inspiratie, zodat – wie wil – ook actief met haar twijfels aan de slag kan. Ideaal voor dames die De twijfelmoeder al gelezen hebben.

Ik ben natuurlijk zelf inmiddels moeder van een jongetje (maart 2017). Dan komt de vraag, wil je een tweede. Eerlijk gezegd: ik heb nog geen idee. Daar schreef ik deze blogpost over. Voor vrouwen die dit gevoel herkennen, heb ik ook een besloten Facebook-groep. Klik hier om je aan te melden en praat mee.

Volg Twijfelmoeder

Natuurlijk kun je Twijfelmoeder ook volgen via verschillende social media-kanalen. Hier het overzicht.

Over Patricia de Ryck

Twijfelmoeder is het alter ego van freelance journaliste Patricia de Ryck (1984). Op zoek naar een tekstschrijfster die jouw visie onder woorden kan brengen, dan zit je bij mij aan het juiste adres. Ik schrijf bijvoorbeeld blogs en social media berichten in opdracht van verschillende bedrijven in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Ook voor persoonlijke interviews en advertorials zit je bij mij goed.

Vragen? Mail dan naar info@twijfelmoeder.nl. Wil je samenwerken met Twijfelmoeder, klik dan hier voor meer informatie.


Bol AlgemeenBol Algemeen