Contact

Contact Twijfelmoeder Patricia de Ryck

Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Neem dan contact op met Twijfelmoeder. Ik heb voor je op een rijtje gezet, hoe je dat het beste kunt doen.

Voor als je twijfelt

Twijfel jij en wil je van gedachten wisselen met lotgenoten? Je kunt je aanmelden voor de besloten Facebook-groep: Twijfel over kinderwens? Heb je mijn boek De twijfelmoeder gelezen en wil je graag van gedachten wisselen over jouw twijfels? Het is mogelijk om een persoonlijk consult te boeken. Neem daarover contact op met Twijfelmoeder via de mail. Stuur een berichtje naar info@twijfelmoeder.nl, zodat ik je meer informatie kan toesturen over de werkwijze en kosten.

Website of samenwerking

Voor vragen over de website en mogelijkheden om samen te werken, kun je mailen naar info@twijfelmoeder.nl. Daarnaast lees je op twijfelmoeder.nl/samenwerken meer over de mogelijkheden.

Vragen vanuit media

Aanvraag naar aanleiding van mijn boek De twijfelmoeder? Je kunt me via info@twijfelmoeder.nl bereiken.

Over mijn boek De twijfelmoeder

Waarom is moeder worden de standaard en ervan afzien afwijkend? En wat kun je verwachten als je er zelf niet zo zeker van bent of je moeder wilt worden?

In De twijfelmoeder onderzoekt Patricia de Ryck de twijfels die je als hedendaagse vrouw kunt ervaren rondom de vraag of je kinderen wilt. Ze beschrijft de druk van buitenaf, van ouders en schoonouders tot je partner en zelfs wildvreemden, en duikt diep in alle twijfels zodat je bewuster tot een weloverwogen besluit kunt komen.

De twijfelmoeder is een vlotte, praktische en nuchtere gids voor een gegronde beslissing over het moederschap. Wars van enig vooroordeel, gebaseerd op de ervaringen van de auteur, diepgravend onderzoek en talrijke interviews, is dit het boek dat elke vrouw zou moeten lezen voordat ze besluit moeder te worden – of niet.


Bol AlgemeenBol Algemeen