Actueel
Kim Kardashian was een TwijfelMoeder

Kim Kardashian was een TwijfelMoeder. De realityster die inmiddels een kindje verwacht samen met haar vriend Kanye West, twijfelde kort voor haar zwangerschap nog aan haar kinderwens.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze zegt het volgende over het moederschap, waarbij ze refereert aan het leven van haar zus Kourtney die twee kinderen heeft. “Het is zo overweldigend dat ik niet meer zeker weet of ik wel kinderen wil. Wat moet gebeuren zal gebeuren. Als ik niet voorbestemd ben om kinderen te krijgen dan wil ik het misschien ook niet.”

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: