Kim Kardashian was een TwijfelMoeder

Kim Kardashian was een TwijfelMoeder. De realityster die inmiddels een kindje verwacht samen met haar vriend Kanye West, twijfelde kort voor haar zwangerschap nog aan haar kinderwens.

Ze zegt het volgende over het moederschap, waarbij ze refereert aan het leven van haar zus Kourtney die twee kinderen heeft. “Het is zo overweldigend dat ik niet meer zeker weet of ik wel kinderen wil. Wat moet gebeuren zal gebeuren. Als ik niet voorbestemd ben om kinderen te krijgen dan wil ik het misschien ook niet.”


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 9, 2013 /