Kinderwens reden relatiebreuk Peggy Vrijens

Het lijkt me verschrikkelijk als je met je partner uiteindelijk niet op één lijn zit wat je kinderwens betreft. Dat je er gewoon samen niet meer uit komt. Natuurlijk kennen mijn lief en ik die verschillen ook, maar we weten wel precies wat we aan elkaar hebben en zien daar nog stede een mooie toekomst in. Gelukkig maar, want het kan ook anders.

Zo is de relatie van actrice Peggy Vrijens stukgelopen. Ze vertelt in het AD dat ze drie weken geleden een punt achter haar relatie heeft gezet. “Ik heb er behoorlijk veel verdriet van.” Op de details wil ze niet ingaan. “Maar je moet het zoeken op het gebied van het stichten van een gezin. Daar denken we helaas verschillend over.” Toch heeft ze nog hoop dat het goed komt. “Wellicht dat we op termijn meer hetzelfde over dingen denken.”

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 19, 2013 /