BN'er
Kinderwens reden relatiebreuk Peggy Vrijens

Het lijkt me verschrikkelijk als je met je partner uiteindelijk niet op één lijn zit wat je kinderwens betreft. Dat je er gewoon samen niet meer uit komt. Natuurlijk kennen mijn lief en ik die verschillen ook, maar we weten wel precies wat we aan elkaar hebben en zien daar nog stede een mooie toekomst in. Gelukkig maar, want het kan ook anders.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zo is de relatie van actrice Peggy Vrijens stukgelopen. Ze vertelt in het AD dat ze drie weken geleden een punt achter haar relatie heeft gezet. “Ik heb er behoorlijk veel verdriet van.” Op de details wil ze niet ingaan. “Maar je moet het zoeken op het gebied van het stichten van een gezin. Daar denken we helaas verschillend over.” Toch heeft ze nog hoop dat het goed komt. “Wellicht dat we op termijn meer hetzelfde over dingen denken.”

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Peggy Vrijens is zes maanden zwanger
    apr 09, 2014 (11:55)

    […] Zou het dan toch weer goed zijn gekomen met haar vriend? […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: