Onderzocht
Mannen liegen over hebben van kinderen!

Heb je nog geen relatie en hoop je op een datingsite misschien wel de ware te vinden? Dan hebben we een verrassend weetje voor je ontdekt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Veel mannen liegen namelijk over kinderen in hun profiel. Hoe jonger de mannen zijn, hoe groter de kans dat ze niet de waarheid spreken.

Het gaat om maar liefst eenderde van heren die geïnterviewd zijn. Bij mannen onder de dertig is dat maar liefst 51 procent!

Drie procent van de mannen zegt dat hij kinderen heeft, maar heeft ze niet. Slechts 1 procent telde mis en vergat kinderen, of verzon er zelfs bij.

Zou jij hierover liegen?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: