Onderzocht
Moeders roken tijdens zwangerschap voor kleine baby

Ik heb een opmerkelijk nieuwtje gevonden in het archief van De Volkskrant. De Britse onderzoeker Nick Macklon van de Southampton University stelt dat er moeders zijn die blijven roken tijdens de zwangerschap, omdat ze zo hopen een kleine baby te krijgen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Die vrouwen denken dat een kleinere baby garant staat voor een makkelijkere bevalling. En dat is natuurlijk onzin.

Klik hier om het artikel te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: