Moeders roken tijdens zwangerschap voor kleine baby

Ik heb een opmerkelijk nieuwtje gevonden in het archief van De Volkskrant. De Britse onderzoeker Nick Macklon van de Southampton University stelt dat er moeders zijn die blijven roken tijdens de zwangerschap, omdat ze zo hopen een kleine baby te krijgen.

Die vrouwen denken dat een kleinere baby garant staat voor een makkelijkere bevalling. En dat is natuurlijk onzin.

Klik hier om het artikel te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 10, 2013 /