Opmerkelijk
Vrouw verkoopt positieve zwangerschapstesten

Een zwangere vrouw in Amerika heeft wel een heel bijzondere manier gevonden om geld te verdienen. Ze verkoopt positieve zwangerschapstesten voor ongeveer twintig euro.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Inmiddels heeft ze de advertentie van Craigslist gehaald, maar De Ondernemer was zo slim om er een screenshotje van te maken. Slim idee natuurlijk. Naar eigen zeggen werd ze na het bekend maken van haar zwangerschap namelijk bestookt met vragen naar een positieve test.

Maar waarom zou je zo’n test kopen? Wil je dan je man laten schrikken? Kijken hoe hij reageert als je zegt dat je zwanger bent. Of gebruiken de kopers het als middel om een one night stand of minnaar te chanteren. Ik kan allerlei spannende dingen bedenken.

(Dit is een bericht uit 2013; helaas bestaat de pagina nu niet meer. Ik laat het bericht toch staan, omdat het te grappig is. Dit doe je toch niet…)

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: