Vrouw verkoopt positieve zwangerschapstesten

Een zwangere vrouw in Amerika heeft wel een heel bijzondere manier gevonden om geld te verdienen. Ze verkoopt positieve zwangerschapstesten voor ongeveer twintig euro.

Inmiddels heeft ze de advertentie van Craigslist gehaald, maar De Ondernemer was zo slim om er een screenshotje van te maken. Slim idee natuurlijk. Naar eigen zeggen werd ze na het bekend maken van haar zwangerschap namelijk bestookt met vragen naar een positieve test.

Die fake baby business is trouwens wel booming, zo meldt De Ondernemer. Wist je dat je niet alleen neppe (dus positieve) zwangerschapstesten kunt komen, maar ook fake echo’s. Wil je een 2D? 3D? Het is allemaal mogelijk.

Wat doe je met positieve zwangerschapstest?

Maar waarom zou je zo’n test kopen? Wie wil je dan laten schrikken? Je man om te kijken hoe hij reageert als je zegt dat je zwanger bent. Je ouders om ze een loer te draaien, omdat je hun vragen helemaal zat bent. Als mooie 1 april grap? Of gebruiken de kopers het als middel om een one night stand of minnaar te chanteren. Ik kan allerlei spannende dingen bedenken.

Wat doe je trouwens met een positieve test? Bewaar je die? Of vinden jullie die dame best slim: iets verkopen dat je anders weg zou gooien. Want dat is wat ik heb gedaan… Nu ik online verder zoek, zie ik dat een aantal moeders ‘m wel bewaard hebben. Hoe je ‘m goed kunnen houden? Nagellak er overheen smeren en haarlak worden genoemd, maar ik lees ook dat sommige tests gewoon goed blijven. Iemand schrijft zelfs dat haar moeder ‘m al meer dan twintig jaar heeft.

Goedkoop online bestellen

Zo’n zwangerschapstest kopen, is trouwens wel een dingetje hoor. Dus ik vind het helemaal bijzonder dat ze er zoveel gebruikt. Hoe kijk je dan als je de plaatselijke drogisterij binnenstapt… Nee, ik vond mijn ervaring al awkward genoeg.

Mocht ik ooit nog zo’n test nodig hebben, dan bestel ik ‘m gewoon lekker online. Waarom ik dat in eerste instantie niet deed? Ik dacht dat je daar veel duurder uit bent, maar als ik nu op Bol.com kijk, dan zie ik dat je al voor 3,99 euro 5 dipsticks hebt.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 9, 2013 /