Actueel
App Clue als voorbehoedsmiddel

Ben je het slikken van de pil ook meer dan zat, en wil je lover het liefste zonder condoom vrijen. Dan is er weer wat nieuws; de gratis applicatie Clue. Ik zou niet op deze app durven vertrouwen, want zelfs de oprichtster zegt dat ie nog niet nauwkeurig genoeg is.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De bedoeling van deze app is dat je je cyclus onder de loep kunt nemen en zo je vruchtbaarste dagen kunt ontdekken. Handig voor vrouwen die graag zwanger willen worden, maar ook voor de groep die even geen zin meer heeft in al die hormonen die via de pil je lijf in komen.

Klik hier om meer te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: