App Clue als voorbehoedsmiddel

Ben je het slikken van de pil ook meer dan zat, en wil je lover het liefste zonder condoom vrijen. Dan is er weer wat nieuws; de gratis applicatie Clue. Ik zou niet op deze app durven vertrouwen, want zelfs de oprichtster zegt dat ie nog niet nauwkeurig genoeg is.

De bedoeling van deze app is dat je je cyclus onder de loep kunt nemen en zo je vruchtbaarste dagen kunt ontdekken. Handig voor vrouwen die graag zwanger willen worden, maar ook voor de groep die even geen zin meer heeft in al die hormonen die via de pil je lijf in komen.

Klik hier om meer te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 18, 2013 /