Actueel
Khloe Kardashian: obsessief bezig met zwanger raken

Khloe Kardashian – de zus van de pas bevallen reality-ster Kim Kardashian – is zo obsessief bezig met zwanger raken dat ze haar relatie met haar man Lamar Odom op het spel heeft gezet. Volgens de geruchten heeft hij haar namelijk bedrogen. Niet gek als seks niet meer iets spontaans is, maar klinisch is geworden.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Een bron vertelt aan Radar Online: “Khloe is er heel strikt in dat ze met elkaar naar bed gaan als zij oculeert. Het is iets klinisch geworden. De romantiek is op de achtergrond geraakt, omdat Khloe maar niet zwanger wordt.” Ondanks dat de twee nu in een lastige situatie zitten, wil Kardashian nog steeds een kindje. Ze heeft het gevoel dat een baby hen weer samen kan brengen.

Als ik dit soort dingen lees, dan denk ik alleen maar dat er iets mis zit in die relatie. Je bent er toch ook in minder goede tijden voor elkaar. De komst van een kindje zal dat niet veranderen. Want ook dan is seks niet meer zo belangrijk. Tja, als hij het nu al buiten de deur zoekt… Mijn standpunt: twijfel je over je relatie, begin dan niet aan kinderen. Wat vinden jullie?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
 • evelien
  jul 15, 2013 (22:52)

  Ik heb een hele nieuwe visie, als je relatie nog pril is, of wankel is, of jullie zijn gewoon niet zeker van elkaar, maar je wilt als vrouw wel graag kinderen en zit in een ‘closing window of opportunity’ (da’s dus eind dertig) dan ga je niet zeiken of stressen maar maak je jouw eigen #plan b. En daar houd je jezelf aan 😉

  Dat is wat ik zelf gedaan heb. Aanvankelijk ging mijn prille relatie mee naar de spermabank omdat hij nog geen kinderen met mij wilde, dat duurde maanden wegens dichte eileiders en nu inmiddels wil hij wel. Dat lukte alleen omdat zowel mezelf respecteerde en hem respecteerde. (jammer dat respect zo’n holle frase is geworden, maar je begrijpt wat ik bedoel)

  Leuk blog Twijfelmoeder! Roddelblaadjes nieuws gebruiken voor zinvolle vragen, i like!
  PS grappig typo. “met elkaar naar bed gaan als zij oculeert” Met oculerende vrouwen moet je oppassen, voor je het weet ben je occult.

  • twijfelmoeder
   jul 15, 2013 (23:03)

   Bedankt Evelien! Daar ging dus inderdaad iets mis met dat woordje, haha.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: