Khloe Kardashian: obsessief bezig met zwanger raken

Khloe Kardashian – de zus van de pas bevallen reality-ster Kim Kardashian – is zo obsessief bezig met zwanger raken dat ze haar relatie met haar man Lamar Odom op het spel heeft gezet. Volgens de geruchten heeft hij haar namelijk bedrogen. Niet gek als seks niet meer iets spontaans is, maar klinisch is geworden.

Een bron vertelt aan Radar Online: “Khloe is er heel strikt in dat ze met elkaar naar bed gaan als zij oculeert. Het is iets klinisch geworden. De romantiek is op de achtergrond geraakt, omdat Khloe maar niet zwanger wordt.” Ondanks dat de twee nu in een lastige situatie zitten, wil Kardashian nog steeds een kindje. Ze heeft het gevoel dat een baby hen weer samen kan brengen.

Als ik dit soort dingen lees, dan denk ik alleen maar dat er iets mis zit in die relatie. Je bent er toch ook in minder goede tijden voor elkaar. De komst van een kindje zal dat niet veranderen. Want ook dan is seks niet meer zo belangrijk. Tja, als hij het nu al buiten de deur zoekt… Mijn standpunt: twijfel je over je relatie, begin dan niet aan kinderen. Wat vinden jullie?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 15, 2013 /