BN'er
Sienna Miller ziet kinderen als verzekering voor later

Actrice Sienna Miller heeft in een interview met het tijdschrift DuJour laten weten dat ze kinderen ziet als een ‘soort verzekering’ voor als ze ouder is. Dat vind ik zelf een vrij egoïstische reden. En, wie zegt je dat je uiteindelijk als bejaarde ook bezoek krijgt van je kids. Er zijn genoeg ouderen die alleen in het bejaardenhuis zitten.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Als het aan de actrice ligt, wil ze me kerstmis rond een drukke tafel met kinderen zitten. Ze heeft nu een zoontje van elf maanden. Maar wil er meer. “Ik moet er in ieder geval eentje hebben die ik niet erg irriteer, zodat hij of zij later voor mij wil zorgen. ”

Het moederschap heeft haar veranderd. “Het is veel overweldigender dan je je kunt voorstellen. Je kunt het niet beschrijven of je erop voorbereiden. Maar het is absoluut magisch. Ik denk dat het een reden is om te leven.”

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Anne
    jul 10, 2013 (21:28)

    Kinderen zijn altijd een egoïstische keuze. Je doet het puur en alleen omdat je het zelf wilt. De gedachte dat je mogelijk de volgende Gandhi op de wereld zet is immens arrogant.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: