Sienna Miller ziet kinderen als verzekering voor later

Actrice Sienna Miller heeft in een interview met het tijdschrift DuJour laten weten dat ze kinderen ziet als een ‘soort verzekering’ voor als ze ouder is. Dat vind ik zelf een vrij egoïstische reden. En, wie zegt je dat je uiteindelijk als bejaarde ook bezoek krijgt van je kids. Er zijn genoeg ouderen die alleen in het bejaardenhuis zitten.

Als het aan de actrice ligt, wil ze me kerstmis rond een drukke tafel met kinderen zitten. Ze heeft nu een zoontje van elf maanden. Maar wil er meer. “Ik moet er in ieder geval eentje hebben die ik niet erg irriteer, zodat hij of zij later voor mij wil zorgen. ”

Het moederschap heeft haar veranderd. “Het is veel overweldigender dan je je kunt voorstellen. Je kunt het niet beschrijven of je erop voorbereiden. Maar het is absoluut magisch. Ik denk dat het een reden is om te leven.”


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 10, 2013 /