Singles willen vroeg weten of date van kinderen houdt

Singles willen vroeg weten of date van kinderen houdt, dat blijkt uit het Europese LoveGeist onderzoek van datingsite Lexa.nl. Maar liefst 77% van de ondervraagden stelt deze vraag al in een vroeg stadium.

Of er ook sprake is van een daadwerkelijke kinderwens wordt vaak pas later gevraagd. Toch vraagt 49% hier ook al naar. Hoe dat bij mij ging, heb je natuurlijk al in mijn column gelezen. Hoe zat dat bij jou? Heb jij je date meteen gevraagd naar zijn toekomstplannen?

Klik hier om meer te lezen over het onderzoek.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 15, 2013 /