Onderzocht
Singles willen vroeg weten of date van kinderen houdt

Singles willen vroeg weten of date van kinderen houdt, dat blijkt uit het Europese LoveGeist onderzoek van datingsite Lexa.nl. Maar liefst 77% van de ondervraagden stelt deze vraag al in een vroeg stadium.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Of er ook sprake is van een daadwerkelijke kinderwens wordt vaak pas later gevraagd. Toch vraagt 49% hier ook al naar. Hoe dat bij mij ging, heb je natuurlijk al in mijn column gelezen. Hoe zat dat bij jou? Heb jij je date meteen gevraagd naar zijn toekomstplannen?

Klik hier om meer te lezen over het onderzoek.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: