Onderzocht
Vragen naar kinderwens afknapper tijdens date

Wist je dat het vragen naar de kinderwens van je date al een enorme afknapper kan zijn. Uit onderzoek van Singlessite onder bijna duizend vrijgezelle mannen en vrouwen blijkt dat een klein percentage het dan per direct voor gezien houdt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Als het ontbreken van een partner de reden is voor je twijfels, hebben we nog een aantal tips voor je… Als je deze afknappers weet te voorkomen, dan komt het helemaal goed.

De top 10 afknappers:

 • Zweetlucht
 • Slecht gebit
 • Geen vragen stellen, alleen over zichzelf praten
 • Hele tijd naar andere mannen/vrouwen kijken
 • Aansturen op seks
 • Slecht gekleed
 • Te veel alcohol gebruiken
 • Slechte (tafel)manieren
 • Praten over ex
 • Te laat komen
Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
 • Zweetlucht ultieme afknapper eerste afspraakje | Jongeren
  jul 20, 2013 (20:48)

  […] Minder prominente afknappers zijn er ook. Een klein percentage singles houdt het per direct voor gezien als ze daten met iemand die erg verlegen is, alleen maar over het werk praat, ongepaste grappen maakt, het heeft over vorige dates of direct begint over een kinderwens. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: