Baby voor Sabia en Rafael van der Vaart

Wow… Sabia en Rafael van der Vaart verwachten al een baby. Als we De Telegraaf mogen geloven dan is ze bijna drie maanden zwanger. Ze hebben er geen gras over laten groeien, want ze zijn pas sinds april bij elkaar.

Sabia is dus duidelijk geen TwijfelMoeder. Of is dit een slimme truc om de rijke voetballer echt aan zich te binden… Klik hier voor de beelden.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 7, 2013 /