BN'er
Baby voor Sabia en Rafael van der Vaart

Wow… Sabia en Rafael van der Vaart verwachten al een baby. Als we De Telegraaf mogen geloven dan is ze bijna drie maanden zwanger. Ze hebben er geen gras over laten groeien, want ze zijn pas sinds april bij elkaar.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Sabia is dus duidelijk geen TwijfelMoeder. Of is dit een slimme truc om de rijke voetballer echt aan zich te binden… Klik hier voor de beelden.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: