Actueel
Bevalling Kate Middleton duurde elf uur

Dat Kate Middleton bevallen is, is natuurlijk geen nieuws meer. Maar wat we allemaal willen weten, is hoe een prinses zo’n bevalling nu doorstaat. De Mail on Sunday weet naar eigen zeggen hoe het gegaan is. Zo duurde haar bevalling in totaal elf uur.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Kate heeft een hevige verdoving geweigerd en was volgens het medische team erg kalm tijdens en na de bevalling. De hertogin van Cambridge werd natuurlijk gesteund door haar man William.

En met een suite van bijna 5800 euro per nacht, lag ze er natuurlijk ook niet slecht bij. Van wat voor gemakken zou die kamer allemaal voorzien zijn? Ze had in ieder geval een medisch team, bestaande uit zeven personen, om haar heen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: