Datingsite voor singles die klaar zijn voor baby’s

Twijfel jij over je kinderwens, omdat je single bent? Geen probleem In Denemarken is nu een datingsite gelanceerd voor mannen en vrouwen die klaar zijn voor baby’s.

Babyklar.nu is een initiatief van de acteur Emmanuel Limal. Volgens de Fransman, die al twintig jaar in Kopenhagen woont, is het een taboe om op een datingsite aan te geven dat je graag een kind wil. Op Babyklar.nu moet je daar meteen eerlijk over zijn.

Heb je al kids, wil je daten met iemand die al kinderen heeft, of wil je een kind – je geeft het allemaal aan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De acteur verwacht de eerste Babyklar-baby volgende zomer.

Anno 2024 is de site volgens mij uit de lucht (of heeft-ie een andere naam; ik kan ‘m niet meer vinden).

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 23, 2013 /