Datingsite voor singles die klaar zijn voor baby’s

Twijfel jij over je kinderwens, omdat je single bent? Geen probleem In Denemarken is nu een datingsite gelanceerd voor mannen en vrouwen die klaar zijn voor baby’s.

Babyklar.nu is een initiatief van de acteur Emmanuel Limal. Volgens de Fransman, die al twintig jaar in Kopenhagen woont, is het een taboe om op een datingsite aan te geven dat je graag een kind wil. Op Babyklar.nu moet je daar meteen eerlijk over zijn.

Heb je al kids, wil je daten met iemand die al kinderen heeft, of wil je een kind – je geeft het allemaal aan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De acteur verwacht de eerste Babyklar-baby volgende zomer.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 23, 2013 /