Actueel
Datingsite voor singles die klaar zijn voor baby’s

Twijfel jij over je kinderwens, omdat je single bent? Geen probleem In Denemarken is nu een datingsite gelanceerd voor mannen en vrouwen die klaar zijn voor baby’s.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Babyklar.nu is een initiatief van de acteur Emmanuel Limal. Volgens de Fransman, die al twintig jaar in Kopenhagen woont, is het een taboe om op een datingsite aan te geven dat je graag een kind wil. Op Babyklar.nu moet je daar meteen eerlijk over zijn.

Heb je al kids, wil je daten met iemand die al kinderen heeft, of wil je een kind – je geeft het allemaal aan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De acteur verwacht de eerste Babyklar-baby volgende zomer.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Nanja
    aug 29, 2013 (12:21)

    Het is een goed idee om een ​​datingsite voor mensen die kinderen willen te maken – voordat ik probeerde dating op een chatroulette, maar mensen willen alleen seks daar!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: