Actueel
Draagmoeder helpt Jimmy Fallon en vrouw bij kinderwens

Komiek en presentator Jimmy Fallon is vorige maand vader geworden van een dochter, Winnie Rose. Het meisje is ter wereld gekomen met behulp van een draagmoeder.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In The Today Show zegt hij: “Mijn vrouw en ik probeerden al een tijdje een kind te krijgen. We hebben een aantal dingen geprobeerd. Uiteindelijk hadden we een draagmoeder.”

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: