Onderzocht
Emily Oster: alcohol tijdens zwangerschap mag

De Amerikaanse professor Emily Oster stelt dat alcohol tijdens de zwangerschap best mag. Maar ook koffie kun je volgens haar drinken. En de kattenbak? Die mag je best schoonmaken. Ze beschrijft het allemaal in ‘Expecting Better: Why the Conventional Pregnancy is Wrong-and What You Really Need to Know’.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In dit handboek ontkracht ze vele zwangerschapsmythes. Vrouw heeft de vier belangrijkste op een rijtje gezet. Klik hier om ze te lezen. Of bestel het boek rechtstreeks bij Bol.com.

[bol_product_links block_id=”bol_52139a6143040_selected-products” products=”9200000010053593,9200000011890584″ name=”mythes” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”333333″ link_color=”009D88″ border_color=”DB0452″ width=”180″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: