Actueel
Francesca Vanthielen wil geen oude moeder zijn

De Vlaamse actrice Francesca Vanthielen heeft een streep gezet door haar kinderwens. Ze geeft aan dat ze geen zestig wil zijn als haar kind gaat studeren. Een bewust ongehuwde moeder zou ze nooit willen zijn. “Als ik een kind wou, dan wel met een partner.”

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze zegt: “Vroeger was kinderloos zijn een taboe, als mensen zeggen dat ze niet voor kinderen gaan, dan is dat meteen egoïstisch. Maar voor mij is het niet echt een keuze geweest, ik dacht altijd dat ik kinderen zou krijgen. Maar mijn leven is anders gelopen omdat ik niet de juiste partner op het juiste moment heb ontmoet.”

Dat lijkt mij persoonlijk heel lastig. Als je een grote kinderwens hebt, denk ik dat je het avontuur ook alleen durft aan te gaan. Speelt dit voor jou ook een rol?

Twee boekentips op dit gebied:

[bol_product_links block_id=”bol_5200fe07341df_selected-products” products=”9200000010362612,1001004011830065″ name=”single kinder wens” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”009D88″ link_color=”DB0452″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: