Jennifer Aniston is vragen over kinderwens beu

Jennifer Aniston is de vragen over haar kinderwens beu. Journalisten doen er tijdens persconferenties alles aan om vragen over haar familie te combineren met de film. Daar baat de 44-jarige actrice van.

In een interview met ABC News reageert ze geïrriteerd en zegt dat het niet zo makkelijk is om kinderen te krijgen. “Ik wist niet dat je gewoon een bestelling kon plaatsen. Ik heb me niet gerealiseerd dat het net een drive-in is, dat je dan tegen zo’n elektronische stem kunt praten.”

Ik ben het helemaal eens met Jennifer. Ook ik ben de vragen meer dan zat. En wie weet… Misschien heeft ze wel vruchtbaarheidsproblemen. Hoe verdrietig is het dan?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 10, 2013 /