BN'er
Jennifer Aniston is vragen over kinderwens beu

Jennifer Aniston is de vragen over haar kinderwens beu. Journalisten doen er tijdens persconferenties alles aan om vragen over haar familie te combineren met de film. Daar baat de 44-jarige actrice van.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In een interview met ABC News reageert ze geïrriteerd en zegt dat het niet zo makkelijk is om kinderen te krijgen. “Ik wist niet dat je gewoon een bestelling kon plaatsen. Ik heb me niet gerealiseerd dat het net een drive-in is, dat je dan tegen zo’n elektronische stem kunt praten.”

Ik ben het helemaal eens met Jennifer. Ook ik ben de vragen meer dan zat. En wie weet… Misschien heeft ze wel vruchtbaarheidsproblemen. Hoe verdrietig is het dan?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: