Jonge moeder biedt borsten aan op Franse Marktplaats

Een jonge moeder biedt haar borsten aan op de Franse Marktplaats e-loue.com. Zij wil baby’s van homoseksuele koppels de borst geven. Voor een tientje doet ze dat één keer per dag, voor honderd euro de hele dag.

Nieuw is dit niet… Hele rijke vrouwen hadden vroeger ook zo’n dame in dienst. Zo’n ingevoerde voedster wordt ook wel een min genoemd. Deze Franse dame weet in ieder geval wel wat ze doet. Ze is namelijk verpleegster van beroep.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 5, 2013 /