Actueel
Jonge moeder biedt borsten aan op Franse Marktplaats

Een jonge moeder biedt haar borsten aan op de Franse Marktplaats e-loue.com. Zij wil baby’s van homoseksuele koppels de borst geven. Voor een tientje doet ze dat één keer per dag, voor honderd euro de hele dag.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Nieuw is dit niet… Hele rijke vrouwen hadden vroeger ook zo’n dame in dienst. Zo’n ingevoerde voedster wordt ook wel een min genoemd. Deze Franse dame weet in ieder geval wel wat ze doet. Ze is namelijk verpleegster van beroep.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: