Naakte yoga pose om borstvoeding te geven

Moeders zijn bijzondere wezens… Zeker de exemplaren die tot in het extreme borstvoeding geven. Zo heb ik vol verbazing naar de foto gekeken van blogger Daughter of the Sun. Zij geeft haar kindje wel op een heel bijzondere wijze borstvoeding.

Op de foto zie je dat de naakte Amy Woodruff in een yoga pose op haar hoofd staat in het gras, terwijl haar kleintje uit de borst drinkt. Ze legt uit hoe dit zo gekomen is. “We leven in een kleine gemeenschap in Hawaï waar kledij eigenlijk optioneel is en yoga noodzakelijk. Ik ging gewoon door mijn dagelijkse reeks oefeningen toen mijn kleintje plots kwam geslopen en hapte naar mijn borst.”

Klik hier om de foto te bewonderen.

Bekijk hier een filmpje van een andere dame:


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 20, 2013 /