Actueel
Naakte yoga pose om borstvoeding te geven

Moeders zijn bijzondere wezens… Zeker de exemplaren die tot in het extreme borstvoeding geven. Zo heb ik vol verbazing naar de foto gekeken van blogger Daughter of the Sun. Zij geeft haar kindje wel op een heel bijzondere wijze borstvoeding.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Op de foto zie je dat de naakte Amy Woodruff in een yoga pose op haar hoofd staat in het gras, terwijl haar kleintje uit de borst drinkt. Ze legt uit hoe dit zo gekomen is. “We leven in een kleine gemeenschap in Hawaï waar kledij eigenlijk optioneel is en yoga noodzakelijk. Ik ging gewoon door mijn dagelijkse reeks oefeningen toen mijn kleintje plots kwam geslopen en hapte naar mijn borst.”

Klik hier om de foto te bewonderen.

Bekijk hier een filmpje van een andere dame:

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: