Naakte yoga pose om borstvoeding te geven

Moeders zijn bijzondere wezens… Zeker de exemplaren die tot in het extreme borstvoeding geven. Zo heb ik vol verbazing naar de foto gekeken van blogger Daughter of the Sun. Zij geeft haar kindje wel op een heel bijzondere wijze borstvoeding.

Op de foto zie je dat de naakte Amy Woodruff in een yoga pose op haar hoofd staat in het gras, terwijl haar kleintje uit de borst drinkt. Ze legt uit hoe dit zo gekomen is. “We leven in een kleine gemeenschap in Hawaï waar kledij eigenlijk optioneel is en yoga noodzakelijk. Ik ging gewoon door mijn dagelijkse reeks oefeningen toen mijn kleintje plots kwam geslopen en hapte naar mijn borst.”

Klik hier om de foto te bewonderen.

Bekijk hier een filmpje van een andere dame:

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 20, 2013 /