Opmerkelijk
Nepbaby’s om kinderloze ouders te troosten

Bizar nieuws uit België. Daar maakt kunstenares Beatrice Van Landeghem realistische nepbaby’s om kinderloze ouders te troosten. Ze kosten een fortuin, maar volgens de kunstenares hebben de stellen er veel aan om het rouwproces zo wat makkelijker te maken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In de Verenigde Staten en Duitsland is dit al langer een trend. Persoonlijk kan ik me er weinig bij voorstellen. Voor mijn gevoel is het juist extra confronterend als je zo’n levensecht kindje in huis hebt.

Klik hier om de poppen te bekijken en meer over het maakproces en de prijs te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: