Nepbaby’s om kinderloze ouders te troosten

Bizar nieuws uit België. Daar maakt kunstenares Beatrice Van Landeghem realistische nepbaby’s om kinderloze ouders te troosten. Ze kosten een fortuin, maar volgens de kunstenares hebben de stellen er veel aan om het rouwproces zo wat makkelijker te maken.

In de Verenigde Staten en Duitsland is dit al langer een trend. Persoonlijk kan ik me er weinig bij voorstellen. Voor mijn gevoel is het juist extra confronterend als je zo’n levensecht kindje in huis hebt.

Klik hier om de poppen te bekijken en meer over het maakproces en de prijs te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 9, 2013 /