Actueel
Seks na de bevalling: zo doe je dat…

Heb je het idee dat de komst van een baby je seksleven veranderd? Natuurlijk is het even wennen, maar een kindje hoeft echt niet het einde van alle intimiteit te betekenen. Seks na de bevalling: zo doe je dat…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

VROUW heeft een aantal tips op een rijtje gezet. Klik hier om het volledige bericht te lezen. Hieronder een korte samenvatting.

  • Wacht met seks tot je gestopt bent met bloeden en voorkom zo infecties. Gemiddeld wordt zes weken aanbevolen.
  • Bang voor loslatende hechtingen of om je vrouw pijn te doen, praat met elkaar over je angst. Bespreek ook waarom je geen zin hebt.
  • Een knuffel, kus of massage is ook al goed. Wil je niet al the way gaan, maar wel een orgasme dan kun je ook iezen voor orale seks of masturbatie.
  • Niet opgewonden: forceer niets.
  • Pijnlijk? Gebruik dan glijmiddel op waterbasis.
  • Maak van seks een prioriteit; het zal namelijk niet plotseling gebeuren.
  • Vergeet anticonceptie niet (of je moet snel een tweede, derde etc. willen).
Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: