Opmerkelijk
Sponzen en zand eten tijdens zwangerschap…

Vrouwen verlangen tijdens hun zwangerschap naar ongezonde snacks als chocolade, maar de Britse Kelly-Marie Pearce maakt het nog gekker. Zij at honderden sponzen en zand toen ze in verwachting was.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Tijdens de zwangerschap had ze zo’n rare smaak in haar mond. Toen ze het zand in de kooi van de papegaai zag, wist ze waar ze trek in had… Ieuwww.

Haar lievelingsrecept? In de zandbak gedoopte sponzen of een broodje met zandvulling. De arts van Kelly-Marie Pearce stelde de eetstoornis pica vast. Deze stoornis maakt dat patiënten verlangen naar vreemde objecten. Na de bevalling eten ze weer normaal.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: