TwijfelMoeder in De Maasdriehoek

TwijfelMoeder staat vandaag in De Maasdriehoek. Dat betekent dat maar liefst 54.500 huishouden vandaag dit nieuwsblad op de mat krijgen. Benieuwd hoeveel mensen het interview met mij gaan lezen.

Het zou zo fijn zijn als ik via deze weg weer een aantal lezers laat beseffen dat het niet voor iedereen fijn is als er continu naar zijn of haar kinderwens wordt geïnformeerd. TwijfelMoeder gaat namelijk niet alleen over mijn eigen twijfels. Met deze site wil ik ook een taboe doorbreken.

Klik hier om het artikel alvast digitaal te lezen.

TwijfelMoeder_MaasDriehoek


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 20, 2013 /