Redactie
TwijfelMoeder in De Maasdriehoek

TwijfelMoeder staat vandaag in De Maasdriehoek. Dat betekent dat maar liefst 54.500 huishouden vandaag dit nieuwsblad op de mat krijgen. Benieuwd hoeveel mensen het interview met mij gaan lezen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het zou zo fijn zijn als ik via deze weg weer een aantal lezers laat beseffen dat het niet voor iedereen fijn is als er continu naar zijn of haar kinderwens wordt geïnformeerd. TwijfelMoeder gaat namelijk niet alleen over mijn eigen twijfels. Met deze site wil ik ook een taboe doorbreken.

Klik hier om het artikel alvast digitaal te lezen.

TwijfelMoeder_MaasDriehoek

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: