Eva Longoria voelt behoefte om kinderen te krijgen niet

Eva Longoria voelt de behoefte niet om kinderen te krijgen. De single actrice vertelt er open over tegen Access Hollywood. Ze zegt…

Ik ben niet één van die vrouwen die denkt: ‘Oh, ik moet me voortplanten’. Ik denk dat kinderen een resultaat zijn van liefde, dus als je de juiste persoon vindt en je wilt een gezin stichten met die persoon, dan is de tijd rijp. Ik denk niet dat wanneer ik 50 jaar en single ben, ik in mijn eentje een kind wil.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 27, 2013 /