Actueel
Eva Longoria voelt behoefte om kinderen te krijgen niet

Eva Longoria voelt de behoefte niet om kinderen te krijgen. De single actrice vertelt er open over tegen Access Hollywood. Ze zegt…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik ben niet één van die vrouwen die denkt: ‘Oh, ik moet me voortplanten’. Ik denk dat kinderen een resultaat zijn van liefde, dus als je de juiste persoon vindt en je wilt een gezin stichten met die persoon, dan is de tijd rijp. Ik denk niet dat wanneer ik 50 jaar en single ben, ik in mijn eentje een kind wil.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: