Onderzocht
‘Ik kan je wel opvreten…’ Moeders smullen van baby’s

Gelukzalig uitkramen dat ik een babytje wel kan opvreten? Nee, dat is aan mij echt (nog) niet besteed. Toch zeggen veel vrouwen iets als ‘Ik kan je wel opvreten’ als ze een pasgeboren kindje in de armen nemen. Hoe kan dat eigenlijk…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wetenschappers hebben een test gedaan, waarbij vrouwen werden blootgesteld aan de geur van pasgeboren baby’s. Klik hier en ontdek het resultaat van deze proef.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: