‘Ik kan je wel opvreten…’ Moeders smullen van baby’s

Gelukzalig uitkramen dat ik een babytje wel kan opvreten? Nee, dat is aan mij echt (nog) niet besteed. Toch zeggen veel vrouwen iets als ‘Ik kan je wel opvreten’ als ze een pasgeboren kindje in de armen nemen. Hoe kan dat eigenlijk…

Wetenschappers hebben een test gedaan, waarbij vrouwen werden blootgesteld aan de geur van pasgeboren baby’s. Klik hier en ontdek het resultaat van deze proef.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 23, 2013 /