Actueel
Natasja Froger maakt programma over adoptie

Natasja Froger gaat voor RTL 4 een programma over adoptie maken. ‘Met Open Armen’ zal in 2014 op tv te zien zijn. De serie volgt stellen die een kindje willen adopteren vanaf het moment dat ze horen dat de adoptie doorgaat.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De vrouw van René Froger vertelt in De Telegraaf.

Ik wil in beeld brengen wat er allemaal komt kijken bij een adoptie. Ik ben alleen toeschouwer, het is niet zo dat ik het proces wil versnellen of anderszins wil beïnvloeden. We zijn erbij als ze horen dat het echt doorgaat en daarna gaan we met de ouders mee naar het kind. Er worden kinderen geadopteerd uit Kenia, China, Taiwan en Nicaragua. Er gelden overal andere regels. Ik wist zelf ook niet hoe ingewikkeld het hele proces is. Het greep me erg aan.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Elaine
    okt 23, 2014 (21:50)

    Wat jammer dat er niet aan kinderen in eigen land word gedacht zoals weeskinderen die hier geen warmte en liefde krijgen !
    Wat ik heb gehoord is dat buitenlandse kinderen vaak nog ondankbaar zijn ook en daar steek je dan je energie in, erg zonde van je tijd.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: