Natasja Froger maakt programma over adoptie

Natasja Froger gaat voor RTL 4 een programma over adoptie maken. ‘Met Open Armen’ zal in 2014 op tv te zien zijn. De serie volgt stellen die een kindje willen adopteren vanaf het moment dat ze horen dat de adoptie doorgaat.

De vrouw van René Froger vertelt in De Telegraaf.

Ik wil in beeld brengen wat er allemaal komt kijken bij een adoptie. Ik ben alleen toeschouwer, het is niet zo dat ik het proces wil versnellen of anderszins wil beïnvloeden. We zijn erbij als ze horen dat het echt doorgaat en daarna gaan we met de ouders mee naar het kind. Er worden kinderen geadopteerd uit Kenia, China, Taiwan en Nicaragua. Er gelden overal andere regels. Ik wist zelf ook niet hoe ingewikkeld het hele proces is. Het greep me erg aan.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 17, 2013 /