Actueel
Olcay Gulsen twijfelt over kinderwens

Olcay Gulsen is een TwijfelMoeder. Ze vertelt in de aflevering van ‘Waar is de Mol?’ dat ze nog niet weet of ze kinderen wil. Ze vindt het moeilijk en noemt het krijgen van kinderen een hele verantwoordelijkheid.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik zou wel honderd procent zeker willen weten dat dan de relatie dan goed zit. Ik zou niets zo erg vinden als kinderen hebben en gaan scheiden. Juist omdat ik kom uit een gezin wat heel ingewikkeld was. Ik bedoel mijn ouders hadden ook geen normale relatie. Die veiligheid zou ik mijn kind wel willen bieden. Ik zou eerder trouwen.

Klik hier om de hele aflevering te bekijken.

 

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: