Sabine Uitslag onder hypnose bevallen; geen orgasme

Sabine Uitslag is onder hypnose bevallen van een tweede dochter. Als je haar over de bevalling hoort praten, dan lijkt het allemaal wel mee te vallen. Je moet met je heupen draaien, visualiseren dat je op een surfplank ligt en kunt zelfs klaarkomen tijdens de bevalling…

Klik hier en luister naar wat Sabine Uitslag nog meer over bevallen onder hypnose heeft te vertellen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 23, 2013 /