Actueel
Sabine Uitslag onder hypnose bevallen; geen orgasme

Sabine Uitslag is onder hypnose bevallen van een tweede dochter. Als je haar over de bevalling hoort praten, dan lijkt het allemaal wel mee te vallen. Je moet met je heupen draaien, visualiseren dat je op een surfplank ligt en kunt zelfs klaarkomen tijdens de bevalling…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier en luister naar wat Sabine Uitslag nog meer over bevallen onder hypnose heeft te vertellen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: