Bepalen of je kinderen wil; doen voor het huwelijk

Wist je dat 85% van de jongeren in België ooit wil trouwen? Daarom heeft Het Laatste Nieuws een lijstje met twintig dingen die elke vrouw moet doen voor ze trouwt. Bepalen of je kinderen wil, staat op nummer achttien.

Want zo stelt de krant.

Als hij later geen kinderen blijkt te willen, en jij we, dan heb je een groot probleem die zelfs tot een scheiding kan leiden. Het is dus erg belangrijk dat je hier goed over nadenkt en praat met je toekomstige.

Klik hier om de andere negentien punten te ontdekken.

Persoonlijk vind ik het een hele goede tip. Al gaan ze er in dit geval weer voor het gemak van uit dat de vrouw vast kinderen wil. Het kan ook omgekeerd zijn, zoals in mijn geval. Natuurlijk hebben mijn lief en ik het er over gehad voor het jawoord. En geloof me, dat zijn – als je twijfelt of absoluut geen kinderwens hebt – geen makkelijke gesprekken.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 3, 2013 /