Jennifer Catereels zoekt eicel-donor via dagblad

Jennifer Catereels zoekt een eicel-donor via dagblad Het Laatste Nieuws. Door Prematuur Ovarium Falen zal de Belgische zelfs wellicht nooit kinderen kunnen krijgen. Eiceldonatie is haar enige redmiddel.

Toch wordt dat ook een moeilijk verhaal. Ze moet via de officiële wegen maar liefst anderhalf jaar wachten en dan is de slagingskans met 7% ook erg beperkt. Met tussenkomst van de ziekteverzekering is het ook nog eens erg duur, zo’n 3200 euro per cyclus.

Ze geeft niet op. Zo zegt ze in Het Laatste Nieuws:

Vrouwen beseffen te weinig hoe kostbaar hun eicellen zijn. Elke maand laten honderdduizenden vrouwen die ongebruikt verloren gaan. Terwijl ze voor mij en andere onvruchtbare vrouwen van onschatbare waarde zijn. Ik wil dan ook vragen om hier eens stil bij te staan en je eicellen te doneren. Dit kost weinig moeite, maar het maakt voor vrouwen als mij het verschil of we mama kunnen zijn of niet. Het verschil tussen een droom verwezenlijken of in duigen zien vallen.

Klik hier om haar Facebook-pagina te bezoeken.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 7, 2013 /