Onderzocht
Kassabonnetjes en conserven verhogen kans op miskraam

Wetenschappers van de universiteit in Standford hebben ontdekt dat zwangere vrouwen conserven, kassabonnetjes en het verwarmen van voeding in plastic potjes beter kunnen vermijden. Maar ook waterflessen, zonnebrillen en cd-hoesjes bevatten bisfenol A.

Waarom bisfenol A zo gevaarlijk is, lees je hier.

Bespaar continu
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: