Kassabonnetjes en conserven verhogen kans op miskraam

Wetenschappers van de universiteit in Standford hebben ontdekt dat zwangere vrouwen conserven, kassabonnetjes en het verwarmen van voeding in plastic potjes beter kunnen vermijden. Maar ook waterflessen, zonnebrillen en cd-hoesjes bevatten bisfenol A.

Waarom bisfenol A zo gevaarlijk is, lees je hier.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 18, 2013 /