Onderzocht
Kind vaak naar de opvang; groter risico op gedragsproblemen

Onderzoekers van de universiteit van Oxford concluderen dat kinderen die vaak naar de opvang gaan een groter risico lopen op gedragsproblemen als hyperactiviteit.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Kies je voor een persoonlijke oppas of schakel je de hulp van opa en oma in, dan heeft het kind vaker problemen met leeftijdsgenootjes. ‘s Ochtends naar een speelgroep, dan ervaren kinderen vele minder sociale problemen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: