Kind vaak naar de opvang; groter risico op gedragsproblemen

Onderzoekers van de universiteit van Oxford concluderen dat kinderen die vaak naar de opvang gaan een groter risico lopen op gedragsproblemen als hyperactiviteit.

Kies je voor een persoonlijke oppas of schakel je de hulp van opa en oma in, dan heeft het kind vaker problemen met leeftijdsgenootjes. ’s Ochtends naar een speelgroep, dan ervaren kinderen vele minder sociale problemen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 22, 2013 /