Kinderloosheid faken bij sollicitatiegesprek

Wist je dat bijna een derde van de Britse vrouwen tijdens een sollicitatiegesprek haar trouwring niet draagt. Ruim een derde draagt ‘m ook niet naar het werk. En dat allemaal om te voorkomen dat de werkgever zou denken dat ze snel een kind zou willen.

Men denkt dat de kans dan groter is dat ze wordt aangenomen. Opmerkelijk, omdat 55% van de sollicitanten tegenover een vrouwelijke gesprekspartner zaten. Klik hier om meer over het onderzoek te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 30, 2013 /