Actueel
Maagzuurremmers tijdens zwangerschap: kans op peuterastma

Maak je gebruik van maagzuurremmers tijdens de zwangerschap, dan kan dit peuterastma tot gevolg hebben. Dit is ontdekt tijdens een internationaal onderzoek, waaraan de universiteit van Groningen heeft meegewerkt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Bij 22% van de kinderen met peuterastma gebruikte de moeder maagzuurremmers. De anti-zuurbrand medicatie zou mogelijk een allergische reactie veroorzaken bij de foetus. Klik hier om meer te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: