Maagzuurremmers tijdens zwangerschap: kans op peuterastma

Maak je gebruik van maagzuurremmers tijdens de zwangerschap, dan kan dit peuterastma tot gevolg hebben. Dit is ontdekt tijdens een internationaal onderzoek, waaraan de universiteit van Groningen heeft meegewerkt.

Bij 22% van de kinderen met peuterastma gebruikte de moeder maagzuurremmers. De anti-zuurbrand medicatie zou mogelijk een allergische reactie veroorzaken bij de foetus. Klik hier om meer te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 22, 2013 /