Actueel
Nederlandse vrouwen gaan voor late abortus naar België

Nederlandse vrouwen die langer dan 24 weken zwanger zijn van een zwaar gehandicapt kindje, wijken als ze abortus willen uit naar België. In Nederland is abortus na 24 weken verboden. In Belgie mag dit legaal tot de geboorte, zolang de zwangerschap een gevaar voor de vrouw vormt of als het kind zwaar gehandicapt is. Brandpunt heeft er een reportage over gemaakt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: