Nederlandse vrouwen gaan voor late abortus naar België

Nederlandse vrouwen die langer dan 24 weken zwanger zijn van een zwaar gehandicapt kindje, wijken als ze abortus willen uit naar België. In Nederland is abortus na 24 weken verboden. In Belgie mag dit legaal tot de geboorte, zolang de zwangerschap een gevaar voor de vrouw vormt of als het kind zwaar gehandicapt is. Brandpunt heeft er een reportage over gemaakt.

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 21, 2013 /