Actueel
Paparazzi mogen kids van celebs niet meer fotograferen

Paparazzi mogen kids van celebs in Amerika niet meer zomaar fotograferen. Het nieuwe wetsvoorstel dat kinderen van beroemdheden moet beschermen, gaat van kracht op 1 januari 2014.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Maak je wel een foto van de bekende kids dan riskeer je een jaar celstraf en een boete van 10.000 dollar. Volgens mij een heel goede zet. Wat denken jullie hiervan? Moeten we zo’n regel ook in Nederland instellen?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: