Paparazzi mogen kids van celebs niet meer fotograferen

Paparazzi mogen kids van celebs in Amerika niet meer zomaar fotograferen. Het nieuwe wetsvoorstel dat kinderen van beroemdheden moet beschermen, gaat van kracht op 1 januari 2014.

Maak je wel een foto van de bekende kids dan riskeer je een jaar celstraf en een boete van 10.000 dollar. Volgens mij een heel goede zet. Wat denken jullie hiervan? Moeten we zo’n regel ook in Nederland instellen?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 24, 2013 /