Actueel
Reizen met kleine kinderen is best mogelijk

Twijfel jij over het krijgen van kinderen, omdat je ontzettend van reizen houdt. Een vakantie met kids hoeft helemaal geen probleem te zijn, volgens Fawzia Rasheed en Joanna Goddard. De Standaard heeft tien tips van deze dames op een rijtje gezet.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier voor de tips. Fawzia vertelt hier in haar boek nog meer over.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: