Reizen met kleine kinderen is best mogelijk

Twijfel jij over het krijgen van kinderen, omdat je ontzettend van reizen houdt. Een vakantie met kids hoeft helemaal geen probleem te zijn, volgens Fawzia Rasheed en Joanna Goddard. De Standaard heeft tien tips van deze dames op een rijtje gezet.

Klik hier voor de tips. Fawzia vertelt hier in haar boek nog meer over.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 28, 2013 /